Over ons

Leer ons kennen en ervaar al snel de voordelen van ACPU.

We geven containers een tweede leven

Jaarlijks worden er 3 tot 6 miljoen nieuwe zeecontainers geproduceerd. Ongeveer 13-18% van de nieuw geproduceerde zeecontainers wordt niet gebruikt voor landtransport of export. In plaats daarvan worden ze vooral gebruikt voor de opslag van goederen op land. Dat vinden wij jammer, want de productie van nieuwe containers heeft een grote impact op het milieu en leidt tot uitputting van eindige grondstoffen. Opslag is een doel dat een gebruikte container net zo goed kan vervullen als een nieuwe. Daarom hebben wij besloten om ons te richten op het hergebruik van containers, zodat er minder behoefte is aan de productie van nieuwe containers.

Onze onderzoeksafdeling probeert voortdurend de kwaliteit van onze producten te verbeteren en nieuwe projecten te ontwikkelen, zowel op verzoek van de klant als op basis van onze eigen ervaring.

Advanced Container

Projects Unlimited

Diensten waarop u kunt vertrouwen

Onze visie en onze missie

VISIE
Het bieden van efficiënte en betrouwbare oplossingen als belangrijkste sleutel om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen.

MISIE
Om onze klanten te voorzien van containers van de beste kwaliteit, zowel nieuw als gebruikt. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus en integreren duurzaamheid in alles wat we doen.